3. søndag i advent og fremskridt på min julesweater

Det er blevet tid til endnu et indslag i min advents-podcastserie for 2022. Jeg har allerede strikket 3. advents farver ind i min Jerichos Rose Sweater af Pia Trans (@fiftyfabulous.strik) og viser det frem i dag. Omgangene bliver kortere og kortere, så nu går det stærkt!

Her er ugens afsnit af Midnatsstrik med Nina. Enjoy!

Nyttige links

Nina Berg på Ravelry – se alle detaljer om mine strikkeprojekter
Midnatsstrikkere Facebook-gruppe – snak om strik og garn med andre midnatsstrikkere
Min YouTube-kanal – hop ind og abonnér min YouTube-kanal, så du aldrig går glip af en ny video

Tak fordi du kigger med!

Kærlig hilsen Nina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Scroll to Top