Om Midnatsstrik

Hej! Mit navn er Nina Berg Christensen og jeg er garnfarveren bag Midnatsstrik. Her får du lige 7 hurtige (og mere eller mindre strikke-relevante) facts om mig ✨:

Jeg er af natur temmelig utålmodig, men strik har virkelig lært mig at fastholde fokus på en helt ny måde. Så tilfredsstillende!

Kølige farver er det bedste jeg ved! 💜 Og lilla i alle afskygninger er nummer ét.

Jeg begyndt at strikke sådan rigtigt i 2016 – selvom jeg lærte det som barn. Det tog mig mange år, at lære at holde af det. Takket være YouTube, ordentlige strikkepinde (nej tak til de grå, nærmest skridsikre pinde af plastic fra min barndom) og selvfølgelig garn i inspirerende farver.

Jeg har to søde børn: Ada fra ’10 og Anders fra ’15. Ada er min dejlige, store og betænksomme pige og Anders er min søde, vilde skattebasse, med særlige behov. 🌻 Begge er umanérligt sjove og kreative. De inspirerer mig hver dag!

Vi bor i Nyborg, som jeg endte ret tilfældigt med at flytte til pga. en gammel kæreste, men senere blev helt forelsket i. Havnebyer er fantastiske.

Giv mig salte snacks hellere end søde – altid!

Syv er mit lykketal. Jeg blev gift med Steffen den 7/7-2017 og er vokset op i hus nummer 7. Jeg er ikke overtroisk – jeg synes bare, det er et pænt tal.

Tøv ikke mig at kontakte mig på mail nina@midnatsstrik.dk, hvis du er nysgerrig på noget, har kommentarer eller andet. Så svarer jeg så hurtigt jeg kan.

Kærlig hilsen Nina

Få direkte besked om nyt på din email 💌

Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev, der udkommer hver gang der er shop updates, større lanceringer, rabatter og lignende.

* påkrævet

Ved at tilmelde dig ovenfor, giver du samtykke til at modtage markedsføringsemails fra Midnatsstrik. Du kan til hver en tid afmelde dit abonnement via link i de modtagne emails.

Indkøbskurv
Scroll to Top