Fiberfolk-tanker, dejlige projekter og et endeligt kig på Cabot Cove-kollektionen

I dette afsnit af podcasten fortæller jeg lidt om hvordan det gik til Fiberfolk garnfestival i Vejle midt i marts og hvordan det føles fra en udstillers perspektiv. Jeg snakker også om noget af det fine opstrik, jeg fik lavet inden messen (Monday Sweater af PetiteKnit og Vertices Unite af Stephen West), en skøn stribet sweater jeg selv strikkede i hele 6 farver (Northwoods V Neck af Jessie Mae) og et kig på hvordan den færdige Cabot Cove-kollektion ser ud – for nogle kan det være nyttigt at se farverne på video nemlig.

God fornøjelse med episoden!

Tusind tak for at I kigger med!

Nyttige links

Nina Berg på Ravelry – se alle detaljer om mine strikkeprojekter
Midnatsstrikkere Facebook-gruppe – snak om strik og garn med andre midnatsstrikkere
Min YouTube-kanal – hop ind og abonnér min YouTube-kanal, så du aldrig går glip af en ny video

Indkøbskurv
Scroll to Top